Gammal

Massage i örebro thaimasage

P'Thaimassage Bästa Thaimassage i Örebro Thaimassage Thea's Thaimassage - Örebro, Sweden - Massage Service Välkommen till vår nyöppnade lokal i klassisk och modern stil från Thailand. Vi erbjuder traditionell Thaimassage och oljemassage och. Här hittar du Sveriges mest kompletta lista över thaimassage salonger i Sverige. Poonsap Thaimassage Bästa Massage i Södertälje Fahsai Thaimasage - Massagen - Startseite Start - Välkommen till Pons Thai Relax Tänk på att det finns salonger listade även i överkategorierna. Thea's Thaimassage, Örebro, Sweden. 14 likes 46 were here. massage i örebro thaimasage

Videos

Pinay massage turns into SEX.

Sex-tjejer.com: Massage i örebro thaimasage

I Thaimassage ser man kroppen som en helhet. Du som vill få massage för att lösa ett specifikt problem är lika välkommen som du som bara vill njuta av en skön stund. Öppettider under Påsk 2018! Lördag 31 mars (Påskafton Stängt! Massage ger effektiv hjälp vid olika muskulära smärttillstånd. Det är en massage som får dig att bli extremt avslappnad. Fotmassage 350 kr / 60 min. Thaimassage stimulerar kroppens funktioner och stärker blodcirkulation och körtelcirkulation. Välkommen till stans vänligaste thaimassage! Thaimassage har många goda effekter på kroppen och själen. Den är som en form av passiv yoga och kan ibland kallas yoga för lata. Passar den som tycker om för hård massage! Det passar mycket bra att kombinera med fotmassage. Om det är en av dina första gånger på massage eller om det var länge sedan du gick sist och du får en någorlunda djupgående behandling kan du även få känslan av träningsvärk i musklerna i ett par dagar efteråt, detta är helt normalt och. Detta är en massage som har sina rötter från Indien, Tibet och Kina ungefär 2500 år tillbaka i tiden. Den frigör muskelspänningar och lindrar smärtor.

M 29:03, massage: Massage i örebro thaimasage

Vi önskar er alla en Glad påsk! Vi Erbjuder Dig som kund rabattkort, efter 10 st behandlingar så bjuder vi på 1 st behandling! Oljemassage 350 kr / 60 min. Om man på ett tidigt stadium och på kontinuerligt sätt använder sig av massage så kan man både lindra och förebygga dessa typer av besvär. Det passar mycket bra att kombinera med massage. Den minskar stress och ökar ditt välbefinnande. Måndag 2 april (Annandag påsk. De som bor i Thailand kommer från södra Kina thaimassage limhamn kontaktannonser gratis från början och har därmed lärt sig en mängd olika läror om helande. Body scrub 400 kr, du får en välgörande kroppspeeling som effektivt avlägsnar döda hudceller, stimulerar blodcirkulation och gör huden mjuk och len. Unna dig själv en dos av lyx och avslappning i vardagen! Massagen ökar syretransporten till musklerna och ger en förbättrad funktion och ökad motståndskraft mot belastning. Med hjälp av massage blir dina spända muskler mjukare och blodcirkulationen ökar. Du bör inte komma på behandling om du har: Feber eller infektion, Uttalad benskörhet, Primär eller sekundär tumör i kotpelare eller ryggmärg, Akuta skador, Akuta inflammationer, Diskbråck, Färska frakturer, Reumatisk sjukdom i halsrygg, Skelettinfektioner, Akut trauma mot kotpelaren. Välkommen till vår nyöppnade lokal i klassisk och modern stil från Thailand. Vi erbjuder traditionell Thaimassage och oljemassage och hälsar Dig som kund varmt välkommen! 250 kr / 30 min. Den är väldigt avkopplande och man behandlas med kroppstempererad Thailändsk olja och Thailändska örter som ökar blodcirkulationen och mjukar upp musklerna. Ring Öppettider Måndag - Fredag.00 -.00 Lördag - Söndag.00 -.00 Boka Tid Ring: Social Media Parkering Parkering hittar du oftast på gatorna runtomkring salongen. FOT scrub 300 kr, foot scrub är en effektiv peeling för fötterna som effektivt avlägsnar döda hudceller, stimulerar blodcirkulation och gör fötterna mjuk och len.

Lämna svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *