Gammal

Thaimassage malmö happy ending thai massage malmö

thaimassage malmö happy ending thai massage malmö

Aiyara Thai Wellness nya hemsida! Thaimassage är perfekt anpassat för män och kvinnor i alla åldrar som behöver återställning efter skador, avslappning och välmående genom 1-2 timmars mjuk eller hård behandling av hela kroppen, med eller utan olja. Martin Letterwall, fantastik massage som känns underbart i hela kroppen. Jag har redan bokat in nästa gång. Camilla Irtelius, massagen är underbar och skön som får kroppen att slappna av och må bra! Den finns bland annat. Vi bevarar de mångtusenåriga traditionerna från.

Massage Thaimassage i: Thaimassage malmö happy ending thai massage malmö

Vi på Aiyara Thai Wellness hjälper dig på vägen mot ett hälsosammare liv. Jag har redan rekommenderat er vidare till mina vänner. Oljemassage Är en massageform som är mycket avslappnande och avstressande. Fler väntar på att publiceras. Behandlingen utförs på en mjuk matta där massören arbetar med tryck och stretch över hela kroppen. Ett trevligt bemötande är också en självklarhet. Kroppen tänjs ut mjukt och harmoniskt med långsamma djupa tryck och stretchrörelserna släpper på blockerade spänningar och energi i kroppen. Förutom fötterna masseras även underben.

Massage och thaimassage: Thaimassage malmö happy ending thai massage malmö

I thaimassagen ser man kroppen som en helhet. Jag kan varmast rekommendera detta ställe med underbar personal. Vi håller till i en lugn och behaglig miljö där din avslappning är av största vikt. Tack för en underbar massage! Problem i en kroppsdel har ofta sitt ursprung i en annan del och kan därmed påverka andra delar i kroppen.

Videos

100 real Thai massage with blowjob no bullshit. thaimassage malmö happy ending thai massage malmö

Lämna svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade *